torsdag 11 mars 2010

Sluta kämpa - Börja leva..

...heter en bok jag läser just nu. En väldigt givande bok där man får sig en hel del tankeställare. Varför man tex tror att prylar ska kunna få oss lyckligare? Vad habegäret egentligen gör med oss. Vilka människor vill vi omge oss med? Vilka ger dig energi och vilka tar? Att stanna upp emellanåt och tänka efter på hur vi vill leva våra liv gör oss gott. Iaf har boken fått mig att fundera en hel del...




Var sann mot dig själv och finn din inre styrka.

Sanna Ehdin har skrivit en mycket kärleksfull och inspirerande bok om hur du gör för att sluta kämpa och börja leva ditt liv. Vem har sagt att livet ska vara jobbigt, tungt och trist? Att det ska vara en ständig kamp för att prestera och duga?

Det nya synsättet utgår från den du är. Grunden i ditt liv är ju du själv, det du vill och det som gör dig glad. Går det lätt så är det rätt! Glädjen är en stark drivkraft som föder ytterligare kraft och handling. Var positiv och sann mot dig själv och du får ett helt annat liv!

Boken är unik och genomgripande och spänner över ett stort område. Den är konkret, positiv och handfast skriven med gott om övningar och ”tankefrön” som ger inspiration och näring till egna tankar. Det handlar om ett nytt sätt att leva. Allt börjar med att du respekterar, lyssnar på och tar väl hand om dig själv. Du kan börja när som helst. LÄS DEN!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar