fredag 16 september 2011

I natt hände nått väldigt farligt

Min andra natt med GP blev en actionfylld och kuslig upplevelse. Vi skulle köra över en järnväg vid halv 3 vilket gick bra åt ena hållet men då vi skulle tillbaka fastnade bilen i ett halvmeter djupt och tre meter långt hål. MITT PÅ SPÅRET!!

Fy vilken hemsk känsla! Vi gick fort ur bilen och gjorde ett desperat försök att putta upp den men den hängde ner i hålet. Ringde filialchefen som i sin tur ringde räddningstjänsten. Dom ringde upp och frågade efter vår position som inte fanns med på karta. Gud, det kändes som en evighet när vi stod där. Va livrädd att ett tåg skulle komma! Efter 16 min (som kändes som 160) kom en brandbil med 6 brandmän och lyfte upp bilen. Då hade alla tåg stoppats som va på väg. Tack och lov!

Det visa sig att ett tåg kört på en älg lite tidigare innan vi kom och då hade en slipers hoppat loss från spåret. Den låg ett par meter bort full med blod och hår.

Vi hade änglavakt denna natten som kunde slutat riktigt illa. Den där övergången måste ju bara asfalteras! Livsfarligt! Denna artikel stod i tidningen denna morgon,

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Bil fastnade på järnvägsspår
2011-09-16: En bil fastnade på järnvägsspåret vid Pålstorpsvägen i Floda efter att en slipers hade flyttat sig vid en älgolycka.
Ingen person skadades.


Räddningstjänsten kallades till platsen strax innan tre på natten till fredagen.

Troligen har ett tåg kört på en älg på platsen, och vid denna olycka trycktes en slipers undan. När sedan en bilist körde över spåret fastnade han.

Alla tåg stoppades under tiden arbetet med att få bort bilen och flytta tillbaka slipersen pågick.

Ingen person skadades.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar