lördag 22 oktober 2011

En dag på Kviberg

Vilken annorlunda lördag det blev denna dag! Måste säga att stå på marknad verkligen tar musten ur en. Vi va på plats kl 08.00 för att lasta ur och packa upp på borden. Vi hann inte mer än öppna vår ena bildörr förens ett gäng va på plats och hade sett en utav kassarna som innehöll elektronik. Dom va som galna gamar! Vi hade sålt av hälften av våra grejer innan marknaden ens öppnat kl 10.00 Klart dom sålde det dyrare på sina bord men vi ville ju ändå bli av med grejerna så..

Men måste säga att även om detta va en ganska krävande dag så va det ändå värt det. Träffat en hel massa roliga, galna, glada, gapande, tokiga människor, upplevt nått jag aldrig upplevt förut och tjänat en hel del pengar. Pengar som man annars är van att skatta för på helgerna ;) Så ni som vill göra er av med all "skit" ni har stående i era hem, Jag rekommenderar varmt att stå på marknad.


Det lustiga är att nästa helg ska vi till Kviberg igen men denna gång blir det en annan byggnad då Svenska Artilleriförbundet firar 40 år och ska ha en 1800-talsbal. Jag har blivit medbjuden som bordsdam, och det ska verkligen bli roligt. Hur ofta går man på riktig bal ?! Va och provade ut en klänning på Teaterbutiken i stan igår. En butik man skulle kunna varit i en hel dag. Bild på mig och klänningen får bli efter nästa lördag. Håll utkik! ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar