fredag 12 juni 2009

Det händer saker

Igår efter jobbet åkte jag och Katarina till Hyssna för att spå oss. Vi va betydligt lugnare denna gång mot förra ggn. Man är ju lite spänd och nyfiken men tidigare har man ju varit lite nervös.

Vi va så hungriga och körde länge innan vi hittade nått stället där vi kunde äta. Blev pizzerian i Kinna där en vanlig pizza va stor som en familjepizza. Helt sjukt! Tror ni jag orkade hela?! NOT!


Efter maten åkte vi tillbaka mot Hyssna och spådamen....

Det va ett mycket intressant möte denna gång. Det första hon sa till mig när jag satt mig och hon tog första kortet, Du har det väldigt jobbigt på jobbet just nu. Jag log och nickade instämmande. Sen sa hon, När gör du din sista dag där?

Det är verkligen helt otroligt! Hon kan ju omöjligt veta det! Jag ringde ju dessutom och bokade min tid från skyddat mobilnummer..

Hon sa att jag inte ska oroa mig, inte tänka så mycket, inte bra för mitt huvud.
Jag kommer få 2 val vad gäller jobb under aug och hur jag en gör kommer det bli bra.

Sen ska jag tydligen på en restresa i sept. En resa till solen där jag ska njuta och ladda mina batterier eftersom jag ska jobba hela sommaren utan sem... Så rätt hon hade! I att jag ska jobba hela sommaren utan sem. Och jag har ju lovat mig själv att jag skulle ta en resa om och när jag fick jobb igen för att bara slappna av och njuta, Ladda batterierna.. Hon kanske kan läsa ens tankar..

Ska bli spännande att se vad som händer i allt hon sa. Hon sa ju en massa mer saker men allt vill jag inte dela med mig av. Privat!

När jag kom hem igår låg ett brev i lådan från Jenny. Kära vän så glad jag blev. Hon ville med detta visa att hon tänker på mig och bryr sig om mig. Hade tänkt på mig när hon såg stenbocksstrumporna i affären. Så gulligt av dig vännen min och i morgon ska vi ha en heldag med shopping. Ska bli så kul. Va längesen vi sågs nu. Gör inget om det ösregnar i morgon när vi ska gå inne och förlusta oss i diverse butiker..


Ikväll kommer John Blund och hämtar mig tidigt känner jag. Jobbat dubbelt och är helt slut.
Hörs i morgon igen efter min shoppingdag. Se vad jag har fyndat då... Auf Wiedersehen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar